Produkten har blivit tillagd i varukorgen

FLYTKLÄDER

Den nya tidens flytkläder!

 

 

 

 

 

 

 

THERMOTIC flytunderställ har hög flytkraft och är mycket varma, smidig och otroligt lätta. För alla som vistas invid öppet eller fruset vatten. Plaggen har mycket effektiva andningsegenskaper. D.v.s att kondens och fukt går ut i ytterplagget. Flytunderställen fungerar utmärkt som varma thermounderkläder i alla sammanhang. Användaren väljer själv vilka ytterkläder man vill ha utanpå beroende på aktivitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flytunderställen Float Underwear har var för sig tillräckligt hög flytkraft oavsett vilka ytterkläder som används. För att fördröja nedkylning i kallt vatten rekommenderas att man både har Thermoflytinnerbyxa och theroflytinnertröja eller väst. Har man hamnat i vattnet är det mycket lättare att sig upp med dessa flytplagg jämfört med vanliga kläder och man bör behålla flytplaggen på tills man har möjlighet att värma sig, därför att flytplaggen har en viss våtdräktsfunktion. Flytunderställer kan hanteras i vatten precis som man själv vill. Man rör sig och simmar obehindrat i alla lägen. Barn och ej simkunniga kan i vissa situationer komplettera med en räddningsväst eller uppblåsbar väst. För att du ska känna dig säker och trygg med flytunderställens funktion, rekommenderar vi alla att prova dom i vatten så snart tillfälle ges. Men människa klarar sig mycket kort tid i kallt vatten. FLoat Underwear fungerar som en våtdräkt och ökar väsentligt överlevnadsmöjligheterna i kallt vatten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svensk design och tillverkning Float Underwear har ungefär samma storlekar och längd som vanliga underkläder men en vägledning kan vara följande. OBS OBS Nedanstående viktanvisningar har ingenting med flytförmågan att göra, det är bara exempel för anvisning på storlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XXXS 6-8 år 25-35kg

XXS 9-11 år 35-45kg

XS 45-55kg

S 55-65kg

M 65-75kg

L 75-95kg

XL 85-95kg

2XL 95-105kg

3XL 105-115kg

4XL 115-125kg

5XL 125kg >

 

 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen