Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Problem med mailserver! Uppdat 26/11 15:00

Våran leverantör har problem med mailservern vilket innebär att vi inte kan ta emot mail. Om ni har akuta frågor och beställningar måste dessa göras via telefon eller direkt i webbutiken!

Uppdatering 22/11

7:00

Våran leverantör har fortfarande inte fått igång driften av mailservern. Vi kan inte ta emot eller besvara mail. För att komma i kontakt med oss måste ni ringa 0951-33354.

Kl 15:00

Vi har ej ännu fått igång våran mail och vi beklagar verkligen detta men vi besvarar alla mail så fort vi kommer åt dom!

Vi hoppas på en lösning av detta inom kort!

23/11 Kl 15:00

Vi har ej ännu fått igång våran mail, extremt beklagligt, våran leverantör jobbar på detta men vi har inga förhoppningar att få den iordning före helgen. Vi hoppas ni har förståelse för detta och vi börjar att gå igenom mailen på måndag! Ev kan mail kommit bort under dessa så har ni mailat oss under dessa dagar så skicka gärna mailet igen för att vara säker på att det kommer fram.


26/11 Kl 7:00

Vi hade blivit lovat att mailen skulle fungera idag, men tydligen så är det fortfarande strul med servern. Detta är katastrof för oss och vi förväntar oss en lösning under dagen! Vi har även fått reda på att under mailserverns driftstopp så kan mailen inte ha kommit fram och ni som skickat till oss kan ha fått ett felmeddelande. Vi ber er att prova skicka era mail igen om ni inte får nått svar. Vi ber om överseeende med detta och vi kommer att börja svara på alla mail så fort vi fått igång den.

Kl 15:00

Ännu ingen lösning på vårat mail problem....Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen