Produkten har blivit tillagd i varukorgen

     
 Motorisborr 6495:-  Spöväska 195:-  Bastuset 749:-

 

Nyheter

Vi har bytt e-handels leverantör och våran butik har fått en ny grafisk form, tanken med detta var att sidan skall bli mer överskådlig och lättare att hitta det man söker! Vi kommer under våren att presentera en hel del nyheter och erbjudanden! Just nu jobbar vi för fullt med att lägga ut alla varor, allt tar lite tid och vi har mest koncentrerat oss att få ut alla varor under kategorin vinterfiske som ligger närmast till hands i dessa tider. Så håll utkik för vi presenterar nya varor varje dag...

Ni vet väl om att vi skickar våra grejer fraktfritt vid köp över 2000:-

Mellan den 6/3 - 8/3 ger vi 50:- i rabatt om du handlar för minst 200:- och anger kampanjkod XYZ10 i kassan när du skall beställa!

Produktnytt

Nu har vi fått in en ny sändning av Led Lenser`s otroligt populära pannalmpa H7R den laddbara versionen. Finns att beställa i webbutiken!

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla kunder som handlat hos oss genom åren och hjälp oss till det vi är idag! Utvecklingen av vårat företag går vidare och vi kommer att fortsätta att jobba mot att erbjuda Sportfiske - Fritid - Uteliv artiklar till bra priser och ge er snabb och bra personlig service!

 

Lycka till med vårfisket!!!

//Jocke

Besök gärna vår hemsida på www.fiskehornan.com för mer info och erbjudanden!

Fiskehörnan i Storuman Blåvägen 217 923 31 STORUMAN Kundtjänst 0951-33354

 

 

 

 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen